A csoportok vagy barátok némítása a WhatsAppon

A WhatsApp egy népszerű üzenetküldő szolgáltatás, amely elérhető minden nagyobb mobil platformon, az interneten és még az interneten is asztali operációs rendszerek.

A szolgáltatás két fő csevegési típust támogat: egy az egyben és a csoport. A két típus közötti fő különbség az, hogy a csoportoknak több, mint két csevegője lehet.



A WhatsApp csoportos csevegéseket a múltban fitnesz és sport edzések szervezésére használtam, és láttam, hogy az egész iskolai osztályok, a szülők és a barátok használják egymással történő kommunikációt.

Noha ez a legtöbb alkalommal hasznos, néha az értesítések túlterheléséhez vezet. Ha a csoport tagjai nagyon aktívak, akkor folyamatosan bombázhatják az új üzenetek értesítését.

Persze, némíthatja el készülékét, hogy egy ideje elkerülje ezeket, de van egy jobb módja, és be van építve a WhatsAppba.

jegyzet: Az alábbi utasítások a WhatsApp-ra vonatkoznak az Androidon.

A csoportok vagy barátok némítása a WhatsAppon

whatsapp mute group chat notifications

Viszonylag könnyű elnémítani a csoportokat vagy az egy-egy beszélgetést a WhatsApp-on. Csak a következőket kell tennie:



  • Nyissa meg azt a beszélgetést, amelyet el akarja nézni. Nem számít, ha ez egy csoportos csevegés vagy egy-egy beszélgetés.
  • Érintse meg a menü ikont a képernyő jobb felső sarkában, és válassza a megnyíló menü „Értesítések némítása” menüpontját.
  • A WhatsApp lehetőséget jelenít meg az értesítések elnémítására nyolc órán keresztül, egy héten vagy egy évig. Alapértelmezés szerint a nyolc órás opció van kiválasztva.
  • Kattintson az OK gombra az értesítések blokkolásához a kiválasztott időszakban.

Kíváncsi lehet, hogy mit jelent a „show értesítések”. Ha ezt választja, a beszélgetés értesítései megjelennek a használt eszköz értesítési területén. Ha nem, akkor nem kap értesítést, amikor új üzenet érkezik.

A WhatsApp blokkolja a hang- és vibrációs értesítéseket, függetlenül attól, hogy kiválasztja-e az opciót.

A néma értesítések beállításait a csoportos csevegés és az egyéni csevegés menüben találja meg. Miután elnémította a beszélgetést, visszaállíthatja azt egy későbbi időpontban, ha kiválasztja az „Értesítések némítása” lehetőséget, amelyet a WhatsApp megjelenít a némított csoportok vagy névjegyek menüjében.

Kapcsolódó cikkek