Az elküldött WhatsApp üzenetek törlése

A WhatsApp új funkciót adott hozzá üzenetküldő alkalmazásaihoz, amelyeket felhasználhat az ügyféllel már elküldött üzenetek törlésére.

Az eddig küldött üzeneteket a tény után nem tudta törölni. A küldés visszavonására nem volt türelmi idő, és úgy tűnik, hogy a felhasználók olyan funkciót kértek, amely hasonlóan működik az olyan e-mail szolgáltatók, mint a Gmail, visszavonási lehetőségeket kínálnak rövid ideig az üzenetek küldése után.



Ez megváltozik az új, mindenki számára elérhető üzenet törlési funkcióval, amelyet az Android, iOS és a Windows Phone WhatsApp kliens legújabb verzióiban valósítanak meg.

A WhatsApp üzenetek törlése

whatsapp delete messages

Az új szolgáltatás követelményei teljesülnek.



  1. Az üzeneteket csak távolról lehet törölni (olvasni: mindenkinek), ha hét perc telt el a küldésük óta.
  2. A feladónak és a címzetteknek a WhatsApp kliens legújabb verzióját kell használniuk.

A WhatsApp nem értesíti Önt, ha az üzenet törlése nem sikerült. Lehet, hogy még törölte a felhasznált eszközről, de lehet, hogy nem törölte a fogadó eszközről. A címzettek továbbra is láthatják az üzenetet, mielőtt törli azt.

Tehát hogyan törölheti a WhatsApp használatával küldött üzeneteket?

A folyamat egyszerű:

  1. Nyissa meg a csevegést, és görgessen a törölni kívánt üzenethez.
  2. Hosszan érintse meg a törölni kívánt üzenetet.
  3. Opcionális: érintse meg a további üzeneteket, hogy meg is jelölje őket, és egyszerre törölje őket.
  4. Érintse meg a kuka ikonját a felületen.
  5. Válassza a „Törlés mindenkinek” lehetőséget, ha a WhatsApp törli a kiválasztott üzenetet helyileg és távolról.

A törölt üzeneteket a törlés időpontjával együtt jelöljük meg a beszélgetési előzményekben. A törölt üzenetek visszaállítása azonban nem lehetséges.

A WhatsApp megjegyzi, hogy a szolgáltatás jelenleg bevezetésre kerül. Eltarthat egy ideig, mire az elérhető lesz az üzenetküldő szolgáltatás minden felhasználójának.

Záró szavak

Az üzenetek törlésének opciója praktikus; törölheti azokat az üzeneteket, amelyeket tévesen küldtek, például egy rossz névjegynek, vagy azokat az üzeneteket, amelyeket küldött, de más okokból törölni kíván.

A hátránya, hogy soha nem fogja tudni, hogy az üzenet távolról sikeresen törlődött-e, és hogy az üzenet címzettje elolvassa-e vagy sem.

Most Ön: