Az Androidon már nem jelentkezhet ki a YouTube alkalmazásból

A Google elindítja az inkognitómódot a YouTube alkalmazás számára az Androidon az írás idején; A YouTube inkognitómódja hasonlóan működik a Google Chrome inkognitómóddal (privát böngészés), mivel blokkolja a tevékenységek helyi rögzítését.

Az inkognitómód csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el. A böngészési és a nézési előzményeket nem rögzíti aktív állapotban. Noha ez nem garantálja a 100% -os adatvédelmet, ugyanakkor biztosítja, hogy tevékenysége nem kapcsolódik a Google vagy a YouTube-fiókjához.



Az Androidon lévő Google felhasználók, akik a YouTube alkalmazást futtatják, észre fogják venni, hogy a kijelentkezés gomb helyére egy 'Kapcsolja be az inkognitót' opció.

youtube app android incognito

A YouTube alkalmazás a képernyő alján megjeleníti az „inkognitómód” emlékeztetőt, ha az inkognitómód engedélyezve van. Az alkalmazás megjelenik egy üzenet, amikor először engedélyezi az üzemmódot, amely elmagyarázza, hogy mit tesz és mit nem, de nem nyújt útmutatást a fiókból való kijelentkezéshez.



Válthat azonban a különböző fiókok között.

jegyzet: Ha az internet-kapcsolat nem a leggyorsabb, akkor az Incognito mód be- vagy kikapcsolásakor láthatja a kijelentkezés lehetőséget. A kijelentkezés opció megjelenik, amíg a profilikon vagy az inkognitóikon nem jelenik meg.

A YouTube törli az aktivitás adatait az inkognitó-munkamenetből, amikor kilép a munkamenetből.

Inkognitóban mentél

Ha kikapcsolja az inkognitót, vagy inaktívvá válik, a munkamenetből származó tevékenysége törlődik, és visszatér az utoljára használt fiókhoz.

Lehet, hogy tevékenysége továbbra is látható lesz a munkáltató, az iskola vagy az internetszolgáltató számára.

Egyes YouTube-funkciók, például az előfizetések, például inkognitómódban nem érhetők el. Az alkalmazás többi része emlékeztetheti Önt, hogy a tevékenységet nem rögzítik. A keresés megnyitásakor a YouTube emlékezteti Önt, hogy a keresési előzmények szüneteltetve vannak, amikor a mód aktív.

Az inkognitómód automatikusan kikapcsol egy inaktivitás után. Bármikor kiléphet az üzemmódból, ha megérinti a megjelenő inkognitó ikont a profil ikon helyett, és kiválasztja az 'inkognitó kikapcsolása' menüpontot.

Hogyan jelentkezel ki?

frissítés: Úgy tűnik, hogy van még mód, de ez teljesen rejtett. Válassza a Fizetett tagság menüpontot, érintse meg újra a menüt, és ott van a kijelentkezés lehetőség.

Az inkognitómód hasonló funkciókat kínál, mint az, hogy nem jelentkeznek be a YouTube-ra. A Google bejelentkezés nélküli használata bizonyos mértékben korlátozza a webhely funkcionalitását: nem használhat előfizetéseket, üzenetküldést vagy más funkciókat a webhelyen, ha nincs bejelentkezve egy fiókba.

Az inkognitómód be- vagy kikapcsolásának lehetősége felváltja a kijelentkezés opciót a YouTube alkalmazásban. Úgy tűnik, hogy nincs lehetőség kijelentkezésre a YouTube alkalmazásból, miután bejelentkezett és az inkognitómód elérhetővé válik az eszközön.

Nem találtam olyan lehetőséget az alkalmazásban, hogy a normál és az inkognitómód közötti váltáshoz a fent említett késleltetés kivételével jelentkezzen ki. Ha tud valami módot, kérjük, tudassa velem, és erre vonatkozó utasításokat adok a cikkhez.

Most te: Hogyan vállalja a kijelentkezési lehetőségek eltávolítását?