Az összes Flickr Photos letöltése

SmugMug, a Flickr új tulajdonosát, bejelentette terveket nemrégiben korlátozta az ingyenes fiókok számát 1000 fényképre vagy videóra a webhelyen, a korábban használt 1 terabájt tárhely küszöbérték helyett a Flickr szerverein. A társaság kijelentette, hogy a változás a meglévő és az új fiókokat érinti, és hogy a korlátozás túllépésekor fotókat és videókat töröl a fiókokból.

Csak az 1000 legfrissebb fotó vagy videó feltöltése, amelyet az ingyenes felhasználói fiókok töltöttek fel, maradna a webhelyen. A szabad tagok 2019. február 5-ig tölthetik le a médiát a Flickr-ről; ez különösen akkor fontos, ha a felhasználók már nem férnek hozzá a feltöltött fényképek vagy videók helyi másolatához.



A változás nem minden szabad Flickr-felhasználót érinti. Flickr a bejelentésben megjegyezte, hogy az összes ingyenes felhasználó körülbelül 3% -a túllépte a vállalat által választott 1000 médiahatárt. Az érintett felhasználóknak néhány lehetőségük van a probléma kezelésére: a frissítésről a Pro fiókra, korlátlan tárhellyel az adatok törlése a webhelyen, egészen a teljes médiakönyvtár biztonsági másolatának letöltéséig a helyi rendszerbe.

flickr backup data

A Flickr-felhasználók letölthetik az összes fotót és videót, amelyet feltöltöttek a szolgáltatásba. A folyamat megköveteli, hogy a felhasználók kérjenek adatok másolatát a Flickr webhelyen, és letöltsék azokat a helyi rendszerbe, miután rendelkezésre bocsátották.



A következő rész részletesen ismerteti, hogyan történik ez:

  1. Meglátogatni a Flickr webhely és jelentkezzen be fiókjába, ha még nem jelentkezett be.
  2. Válassza ki a profil ikont a jobb felső sarokban, majd a megnyíló menü Beállítások menüpontját. A https://www.flickr.com/account fájlt közvetlenül is betölti, hogy egyenesen a Fiók oldalra lépjen.
  3. Aktiválja az „Igényld a Flickr adataimat” elemet az oldalon, hogy adatokat kérjen. Flickr megjegyzi, hogy a biztonsági másolat olyan információkat tartalmaz, amelyek 'Flickrnek van a fiókjáról', ideértve a 'fiókbeállításokat, profilinformációkat' és 'fényképeket és videókat'. A gomb szövege az aktiváláskor 'Flickr adatok kért' -re változik.
  4. A Flickr e-mailben értesíti Önt, ha a biztonsági mentés kész.

A feldolgozás meglehetősen sok időt vehet igénybe, még néhány fényképpel rendelkező fiókok esetén is. Valószínű, hogy sok olyan szabad felhasználó, akit a változás érint, a média archívumának létrehozását kérte, hogy letölthessék azt a helyi rendszerbe.

A Flickr adat-exportáló eszközének egyik fő korlátozása az, hogy ez minden megközelítés vagy semmi megközelítés; nincs lehetőség archívum létrehozására az összes többletképből vagy egy adott évben feltöltött képekből.

A második lehetőség, hogy töltse le az egyes albumok összes fényképét vagy videóját. A Flickr 5000-re korlátozza az ilyen módon letölthető elemek számát, és arra kéri a felhasználókat, hogy hozzanak létre több albumot, hogy osszák meg a fotókat és a videókat, hogy mindegyik letölthető legyen.

  1. A kezdéshez és az összes album megjelenítéséhez válassza a You> Albums lehetőséget a Flickr webhelyen.
  2. Vagy vigye az egérmutatót egy album fölé, és válassza a letöltési ikont, vagy nyisson meg egy albumot, és válassza a letöltő ikont a megnyíló oldalon.
  3. A Flickr megjelenik egy rövid üzenet, amely értesíti Önt, hogy az összes elemet tömöríti, és e-mailt küld a letöltési linkkel, miután az archívum készen áll. A folytatáshoz nyomja meg a 'Zip fájl létrehozása' menüpontot.

Az archívum létrehozása is eltarthat egy ideig. Ha az összes letöltését tervezi, meg kell ismételnie a lépéseket minden egyes archívum esetében.